Reforços italians per preparar el retorn a l’OK Lliga

Ja tenim resultat de la reunió. I els clubs i jugadors no han vist complert el seu màxim objectiu, que era poder tornar a posar en pràctica un play off. Les ordres del Consejo Superior de Deportes aconsellen fer competicions més curtes de format. I la decisió que s’haurà de ratificar el proper mes de juliol és que la màxima competició estala es disputi en format lliga regular de 16 equips. 4 baixaran directament i dos més faran play out per evitar el descens.

Mentre es debatia aquest fet a Mataró dos jugadors que han jugat a Itàlia aquesta darrera temporada entrenaven amb el Club Hoquei Mataró. Un Marc Ollé en la primera presa de contacte amb els seus nous companys. L’altre, Martí Casas, aprofitant per desengrasar els patins, després de masses mesos sense posar-se’ls.

De cara aquesta nova temporada, el club ha fitxat a Marc Ollé, provinent del Monza italià i amb experiència a l'OK Lliga amb el seu club formatiu, el Reus. Ollé explica que la raó per venir a Mataró ha estat el tècnic, Albert Larrea.

A Mataró espera poder mantenir la categoria i créixer a nivell personal, tot i que puntualitza que el més important és la progressió col·lectiva.

Qui també s'està entrenant amb el Mataró és Martí Casas. Aprofita que és de nou a casa per recuperar la forma amb l'equip de la seva vida.

Assegura que veu en bon nivell el Mataró, i espera que puguin sostenir-se la primera temporada a OK Lliga, clau per marcar estabilitat. De fet, Casas va formar part de la darrera plantilla mataronina a la màxima categoria estatal.

Casas explica que seguirà una temporada a Itàlia amb el Forte dei Marmi, amb qui encara li queda un any de contracte.

Informa: F. Andrés