Recta final per la tornada del tennis

Aquest cap de setmana 8 dels millors tennistes espanyols mesuraran les seves forces en la primera jornada de la Liga Mapfre. Ho havien de fer a Lleida però la situació que es viu al Segrià ha fet variar la seu. Finalment serà el Club Tennis Vall d’Hebron amb la presència d’Albert Ramos. D’entre els que també tornen a la competició hi ha Pablo Carreño o Roberto Carballés, que avui han estat a Mataró.

Les instal·lacions del Centre Atlètic Laietània han estat l’escenari aquest matí d’una iniciativa que no s’ha volgut promocionar prèviament, i que servia als tennistes participants per poder mesurar les seves forces abans dels primers campionats oficials. De la mà de la marca wilson i la botiga Tennis Point de Mataró, les instal·lacions del club han aplegat a alguns dels principals noms del tennis mundial. Ho explica el responsable de la botiga Tennis Point a Espanya, Miquel Just Tres de les pistes del Centre Atlètic Laietània han estat l’escenari escollit per veure una competició en format diferent, on els tennistes no tocaven la pilota, per tant no feien ells el servei, i on competien amb equips. Un torneig on es s’ha potenciat l’aspecte físic i el tennistic.

Alguns d’aquests esportistes estaran aquest proper cap de setmana al club de tennis Vall d’Hebron participant del primer torneig oficial a l’estat. Es tracta de la Liga Mapfre, amb una primera parada i 8 tennistes. Com Pablo Carreño i Roberto Carballés, però també el mataroní Albert Ramos. Una manera segons Miquel Just, responsable de la botiga Tennis Point a Espanya de tornar a la normalitat.

De divendres a diumenge es disputarà al Club Tennis Vall d’Hebron. A la competició hi podran assistir 1000 persones, totes elles amb mascareta i asseguts de forma alternativa a la graderia, independentment de ser unitat familiar. Els tennistes es sotmetran a un control PCR previ i tothom qui entri al recinte se li prendrà la temperatura.

Amb Pablo Carreño i Roberto Bautista com a capitans, tot i que la possible baixa d’aquest segon podria fer capità al matarpní Albert Ramos, escolliran a la resta de components de cada equip, i ho faran de forma alterna. Cada una de les jornades es disputaran 3 partits individuals i un de dobles. Amb puntuació d’1 punt per victòria el primer dia, 2 punts el segon i tres punts el tercer. El tècnic de Ramos, Jose Maria Díaz explica com arriba el mataroní a la competició.