Reconeixement a l'esport adaptat mataroní

L’esport adaptat ha estat el protagonista de la tarda d’ahir amb la recepció a esportistes i entitats que darrerament han destacat em algun aspecte. Així l’alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat de la regidora d’esports, Marisa Merchan ,rebien ahir als tres mataronins que han aconseguit medalla en els Special Olympics World Games celebrats a Abu Dhabi. En aquesta competició, Àlex Fores del Club Boet Fedamar ha tornat amb l’or en la competició de bàsquet, i el reconeixement per part de l’ajuntament culmina una feina de molt de temps. Per això, la seva dedicatòria va cap al consistori i la ciutat de Mataró en general.

Però a la competició internacional disputada en la modalitat d’esport unificat, mesclant jugadors amb i sense discapacitat, també hi participaven els germans Bernat i Ona Muñoz, del Joventut Handbol Mataró, que aconseguien la medalla de plata. Bernat Muñoz recordava a Mataró Audiovisual la gran experiència viscuda, dins i fora de la pista.

També va participar de la recepció la directora de l’escola de Vela Mataró, Diana Quadras, reconeguda a la darrera edició de la Nit de l’Esport per la seva trajectòria en l’esport adaptat, i també per la segona vela d’or que la  Federació Catalana de Vela li ha atorgat recentment. Un reconeixement a la tasca que fa l’entitat anant des de programes específics de vela per a escoles, col•lectius i entitats a la posada en funcionament d’ una secció de vela accessible i inclusiva així com amb perspectiva de gènere. Diana Quadras explicava ahir després de l’acte les bones condicions que troba a la capital del Maresme per portar a terme totes aquestes iniciatives.
 

Informa: JM.Spà / F.Andrés