Reconeguda la trajectòria de l'Escola de Vela Mataró

La trajectòria del Club de Vela Mataró ha rebut aquest dimarts el seu merescut reconeixement. Ho han fet l'alcalde de Mataró i la regidora d'Esports al consistori mataroní, en una recepció que premia la feina feta de l'entitat, en especial la tasca de l'Escola de Vela i l'aposta per l'accessibilitat d'aquest esport a tothom. De fet, el 2016 i el 2017 la Federació Catalana de Vela va reconèixer al club amb el premi Vela d'Or. Per Diana Cuadras és tot un orgull que ara també es faci des de Mataró.

Des del 2014, els programes socials que es fan a l'entitat s'han triplicat en nombre, arribant a les més de 4.000 persones que anualment en formen part. També es treballa a les escoles, pujant dels 500 als 800 alumnes que actualment tenen contacte amb la Vela. Unes xifres que posen sobre la taula el creixement del club.

Un dels pilars del Club de Vela és la tasca que es fa amb els col·lectius amb discapacitat. En aquest àmbit ja són un referent a nivell català. Per Diana Cuadras, la clau és mantenir l'exigència per seguir sent exemple a seguir.  Al final de la recepció els membres del Club de Vela Mataró va explicar les necessitats que té de cara a una futura reurbanització de l'espai del port. Necessita poder tenir unes instal·lacions adaptades a tothom, recollint així els requeriments de tots els seus usuaris.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà