Recepció a les mataronines campiones d'Europa d'Hoquei Patins

Aina Florenza i Carla Fontdegloria, que també són sots campiones de la Copa de la Reina, han rebut felicitacions i ànims per afrontar el títol de lliga que es juguen demà a Astúries

Recepció oficial aquest dimecres a la tarda a dues mataronines que aquesta temporada han alçat el títol de campiones d’Europa amb el Palau, club on s’han consolidat entre les millors jugadores d’hoquei patins del moment.

Aina Florenza i Carla Fontdegloria, criades al Club Hoquei Mataró, han estat rebudes per l’alcalde de Mataró, David Bote, i la regidora d’esports, Beatriz Delgado al saló de plens de l’Ajuntament de Mataró.

Una cita que ha servit perquè les màximes autoritats mataronines felicitessin a les dues jugadores, i les animessin de cara al darrer títol que tenen en joc i que es decidirà aquest cap de setmana. Després del títol de campiones d’Europa i de sotscampiones de Copa de la Reina, demà juguen el segon partit de la final de lliga contra el Gijon. En aquesta trobada, per cert, no hi ha pogut assistir l’entrenador, el també mataroní, Ivan Sanz. L’asturià, resident a Mataró des de fa anys, s’ha avançat a la resta de delegació per portar amb algun altre membre de l’staff tècnic les bosses cap a Astúries amb furgoneta. Vehicle que utilitzaran per tornar, tot esperant poder-ho fer amb el títol.

El primer partit va acabar amb victòria del Palau, en un duel que va començar dominant amb gol de Blackman, on les asturianes van empatar però Aina Florenza, màxima golejadora de la lliga regular, va aconseguir tornar a decantar el partit del costat del Palau. 2 a 1 en el primer partit per l'equip català.

Carla Fontdeglòria parlava ahir després de la recepció de com preveuen el segon partit, de la gran igualtat a l’hoquei estatal i de com evitar errors serà clau per aconseguir el títol.

En cas de necessitar un tercer partit aquest es jugarà el diumenge i aleshores ja serà definitiu per saber el nou campió de la OK Lliga Femenina.