Rebuda institucional per Dvorak, Bertran i Ruiz

Fotografia: Ajuntament de Mataró

L’alcalde de Mataró, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, van rebre dimarts a la tarda, a Lluc Bertran i Samuel Ruiz jugadors de waterpolo del Centre Natació Mataró per la medalla de plata obtiunguda en el campionat d’Europa juvenil celebrat a Malta, el passat mes de setembre. També van rebre a la palista del Centre, Gàlia Dvorak, que va aconseguir proclamar-se campiona d’Espanya de tennis taula el passat mes de juny.

Els esportistes Lluc Bertran i Samuel Ruiz, tot i ser juvenils, són jugadors del primer equip del Quadis Mataró. Per la seva banda la palista Gàlia Dvorak va disputar la final del campionat d’Espanya, el 28 de juny en el Palau dels Jocs Mediterranis d'Almeria. Amb aquesta victòria Gàlia Dvorak tornava a ser campiona d’Espanya de tennis taula, un títol que havia aconseguit per primera vegada l’any 2005.

La jugadora Gàlia Dvorak va ser nomenada el passat mes de setembre com la nova presidenta de la Comissió d'Atletes d'Europa. Gàlia serà membre del Consell Executiu per un període de quatre anys, amb l'objectiu de reunir els interessos i punts de vista dels jugadors de tennis de taula a Europa i fer un bon treball al costat de l'European Table Tennis Union (ETTU).