Ramos i Granollers estrelles del II Trofeu Georgina de Miguel

La primera edició del Màster Copa Catalunya de tennis ha tingut com a protagonistes els dos tennistes catalans amb millor rànquing mundial del moment.
Albert Ramos, número 65 del rànquing ATP, i Marcel Granollers, número 97, han competit en aquesta primera edició del campionat disputat a la capital del Maresme, en el marc del segon trofeu en benefici de l’Associació Georgina de Miguel contra el càncer infantil. 
El duel va acabar amb victòria del tenista local. Un Albert Ramos que s’imposava per 2 a 0, amb un 6 a 2 i un ajustat 7 a 6. Un partit que forma part de la preparació de cara a una complicada temporada pels dos.
De fet el partit a nivell competitiu va passar a segon terme. En una matinal, la d’ahir, on entre aquest partit, el campionat en categories base amb 160 participants o el clínic dels dos jugadors amb els més joves van atraure molt de públic. La jornada va cloure amb el sorteig i subhasta d’articles d’esportistes de primer nivell i empreses que han col•laborat amb la segona edició del trofeu.

S'espers que es puguimn superar els 13 mil euros recaptats en la primera edició.