Ramos i Díaz pugen en els seus rànquings ATP

Albert Ramos assaboreix aquests dies el bon regust d'una temporada excel·lent.
La 23a posició final al rànquing ATP, arribant durant la temporada a situar-se al lloc 17, la disputa de la final d'un Masters 1000 a Montecarlo o igualar el nombre de victòries fins ara aconseguida, un total de 34 victòries per 31 derrotes, el mateix balanç que l'any passat
La millora constant en la carrera del mataroní s'entén amb la consolidació del tennista en qualsevol superfícies, convertint-lo en un jugador perillós en qualsevol d'elles. Una feina que segons el seu entrenador Jose Maria Díaz es tradueix en el numero de rànquing ATP, però que es base en la feina diària feta als entrenaments.
Jose Maria Díaz va començar a entrenar a Albert Ramos de ben petit, i la seva relació ha anat més enllà de l'àmbit esportiu. Però en aquest àmbit, la relació dels dos s'ha hagut d'ampliar per fer entrar al cos tècnic preparadors que ajudin a la millora del tennista en tots els sentits.
L'evolució de Ramos ve lligada a més amb la de Jose Maria Díaz, cada cop més ben valorat entre els entrenadors. Aquesta temporada el tècnic ha acabat a la 16a plaça.
Ramos descansa aquests dies després d'haver-se casat el darrer cap de setmana, tal i com explicava ell mateix a les seves Xarxes Socials.