Ramos cau davant Medvédev en els 16ens de final de l'Open Banc Sabadell

Foto: Anna Freixa

El mataroní Albert Ramos no ha pogut aconseguir la quarta victòria consecutiva a l'Open Banc Sabadell, en el partit inaugural de la jornada a la pista Manuel Orantes, queient derrotat contra el rus Daniil Medvedev.

Albert Ramos ha començat desendollat l'enfrontament i sense gaires problemes el rus ha aconseguit anar ampliant les diferències fins al 3 a 6 al final del primer set. El segon l'ha seguit dominant Medvedev fins que ha arribat la reacció del mataroní amb el 2 a 0. De fet Ramos ha aconseguit deixar amb només 2 jocs a Medvedev i en canvi el mataroní ha anat sumant jocs, 3 d'ells en blanc, fins al 6 a 2. Durant el segon set Ramos ha aconseguit desconectar al rus, però el número 14 del rànquing mundial, que debutava al torneig en aquesta ronda de 16ens de final, ha sabut reaccionar i un  bon inici del tercer i definitiu set l'ha portat a posar-se atrencar  l'1 a 1 inicial per guanyar el set definitiu per 6 a 1.

No aconseguia 4 victòries consecutives des de l'abril del 2017, quan va sumar cinc victòries seguides a montecarlo. El masters 1.000 que va perdre en la final disputada contra Rafa Nadal.