Prova de nivell per la ratxa del CJH Mataró Synergie

La victòria del Joventut Handbol Mataró Synergie ha permès a l’equip mantenir-se com l’equip més en forma de la divisió d’honor plata femenina, només el líder, el Morverde que no ha perdut cap partit en el que portem de campionat, manté la ratxa dels darrers 6 partits on ha encadenat 6 victòries.
De totes maneres el tècnic groc i negre  Jordi Rubí avisa que l’equip està al límit i els partits els acaba amb les forces justes. 

Aquest cap de setmana serà important poder disposar del màxim de recursos possibles. Visiten la pista del Balonmano Castellón, equip que aspira a jugar la fase d’ascens. En el partit de la primera volta 27 a 32 per les valencianes, en un duel on va destacar Noelia Lopez autora de 10 gols en el partit d’anada, i que de fet és la màxima golejadora de la competició amb un total de 133 gols, i una mitjana de 8 gols per partit. Jordi Rubí avisa de les dificultats que tindrà el seu equip en el duel que es juga dissabte a les 7 de la tarda.

Les mataronines comencen la jornada a la 5a plaça, amb 4 punts d’avantatge respecte l’Elda, sisè classifciat, i a només un punts dels dos equips que e precedeixen a la classificació, el Sant Vicenç i el Sant Quirze.