Prop d'un miler de persones omplen el Torneig d'Handbol Platja

El cap de setmana ens ha deixat una actualitat intensa. Un d'aquests tornejos que són ja cita fixada al primer cap de setmana de Santes Esportives és el d'hanbdol Platja Ciutat de Mataró. Des de divendres i fins diumenge la platja del Varador ha acollit aquesta prova que ha dut quasi 90 equips i més de 900 participants a la sorra mataronina. Una mica menys que altres anys per coincidir amb tornejos a nivell estatal. 

Bo i això, des de l'organització asseguren que ampliar seria difícil per dimensions, material i personal que preprara el torneig. I és que estem parlant d'una prova a nivell català, ja que la prova, amb els anys, ha aconseguit agafar renom. Es tracta d’un torneig que dura dos dies i on els que van passant fases aconsegueixen arribar a diumenge tarda. En categoria sènior masculí el guanyador va ser l’equip BHR, seguit del Plan B Akelarre i el Pastelitos. En femení, el Movex HPG es van imposar per davant del Canovelles Slim Filipin i el Barcelona. Per alguns participants, aquesta era la primera vegada però per d’altres, no. Amb l’handbol fet, ara el protagonisme de la platja el tindran activitats com el rugbi, el Santes Fitness o la vela.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla

<div id='embed-alacarta-8929' style='width: 100%;height:100%;'></div><script src='//www.alacarta.cat/js/embed.js' data-container='embed-alacarta-8929' data-src='5d2da8e2673c6d3a20b4c552'></script>