Prop de 400 persones participen a La Marxassa 2019

234 participants a la prova llarga i 142 a la curta van fer realitat una nova Marxassa. Puntuals des de primera hora del matí de dissabte, els caminants van arrencar des de Fontmartina a dos quarts de nou però acabar arribant, els primers, a un quart de dues del migdia a de Sant Simó.

Creada el 1994, aquesta prova ja és una de les marxes clàssiques del Circuit Català de Caminades de Resistència. El recorregut llarg arriba fins als 62km, i connecta Sant Martí del Montseny i l'ermita de Sant Simó, començant per tant des del del parc natural i acabant just davant del mar.

Es tracta d'una sortida no competitiva on no hi ha exclusions de cap tipus, ja que és oberta a aquell que hi vulgui participar. A més a més dels 63 mil metres, hi ha un desnivell acumulat de 4.032 metres.

En canvi, la prova curta és de 36km, comença a Sant Celoni i també acaba a Mataró. I és que aprofita el mateix recorregut, controls i avituallaments del recorregut llarg. A l'edició d'aquest any, a cada punt de control s'hi ha vist la frase d'un dels polítics presos.

Tags: 

Noticies relacionades