Primers entrenaments pel CJH Mataró

Els homes de Jordi Fernández han començat a posar-se a to en els primers entrenaments de pretemporada. Aquesta setmana l'han dedicat al treball físic per estar en forma i evitar lesions. Els grocs-i-negres entrenaran gairebé cada dia i disputaran tres partits amistosos contra conjunts de la mateixa categoria. El primer, l'últim cap de setmana d'agost, serà davant el Sant Martí Adrianenc.

L'objectiu d'aquesta preparació és veure l'adaptació de les noves incorporacions i dels jugadors del segon equip, que podrien tenir l'oportunitat de disputar algun partit oficial. Millorar el paper fet la temporada passada és complicat, però el tècnic mataroní sap que el seu equip pot lluitar per les posicions capdavanteres. I és que amb un bloc molt semblant al de l'any passat, amb tres incorporacions i només dues baixes, el CJH Mataró és ambiciós.

D'altre banda, també són conscients que per estar a dalt han de millorar alguns aspectes del joc, com ho explica Berenguer Chiva, jugador del club mataroní.

Amb un equip renovat i molt competitiu els grocs-i-negres esperen fer una temporada 2019-2020 millor que l'anterior. Rivals com el Granollers, Sant Quirze, La Roca o Sant Marti Adrianenc, però, són alguns dels favorits per lluitar per les primeres places.

Informa: A. Andrés / M. Castilla