Primeres medalles pel CN Mataró al Campionat de Catalunya júnior de natació

Guillem Pujol ha aconseguit l'or a la primera jornada

Fa poca estona s’ha tancat la 2a jornada del Trofeu Ciutat de Mataró de natació, Memorial Josep Mons i alhora Campionat de Catalunya de categoria júnior. De les places més destacades, hi ha un tercer lloc de Pol Martínez als 100 metres braça. Per la seva part, el CN Mataró ha estat segon als 4 x 100 estils, per darrere del CN Barcelona. Una jornada on no s'ha pogut aconseguir, de moment, tan bons resultats com en el debut.

I és que en la primera de les jornades disputades ahir, Guillem Pujol va ser qui aconseguia la primera plaça, i per tant la medalla d’or, del Trofeu, després d’una cursa on va saber esperar el millor moment per aconseguir la primera posició en la prova del 1500 lliures. En la mateixa competició Pol Martínez també va fer podi, en el seu cas en el campionat de Catalunya Júnior.  També en la categoria Júnior el relleu de 4x200 lliures format per Laia Fanlo, Jana Vilariño, Jana del Rio, i Judit Garreta es va proclamar 3r. de Catalunya.

Tampoc va ser la única medalla en relleus, ja que l’absolut masculí va fer-se amb la primera plaça dels 4x200 lliures masculí corresponent al Trofeu ciutat de Mataró, un relleu que el van formar en Manel Casado, en Pol Martínez, l'Òscar Sànchez, i en Pau Fanlo.