Primera final per la salvació del Futsal Aliança Mataró

Les mataronines reben aquest dissabte, a les 14:15h, al cuer de la 2a Divisió Estatal

L'equip que ara dirigeix David Rivera, busca aquest dissabte, a partir d'un quart de tres de la tarda, la victòria contra el Santa Ana, cuer de la categoria. Tot el que no sigui guanyar, serà un pas definitiu per perdre la plaça a la 2a divisió estatal.

El Futsal Aliança Mataró Femení juga dissabte a 14:15 contra el CD Santa Ana. A falta de 3 jornades i a la zona del descens busquen el miracle i mantenir-se a la Segona Divisió Nacional Femenina. Les mataronines rebran a casa al cuer de la classificació, així doncs el duel es converteix en una prova de foc per somiar en la permanència.

El Mataró encara la recta final contra tres rivals que també es troben a la part de sota de la taula: el Santa Ana, el Ripollet i el Sala Zaragoza. L'objectiu és sumar el màxim possible per l'any que ve competir en la mateixa competició.

Davant seu tindrà el Santa Ana, l'últim classificat. Tan sols ha sumat una victòria en tot el curs i són l'equip que menys gols marca amb diferència. A falta de tres xocs ja han perdut la categoria.

Al partit d'anada, el Mataró va emportar-se els tres punts per un contundent 1 a 6, l'equip va aprofitar el duel contra un equip assequible i sumaven doncs els primers 3 punts de la temporada.