Primer títol en joc per a l'Advisoria Mataró

L'Advisoria Mataró Maresme debuta aquest cap de setmana a la Lliga Femenina Challenge. Serà en format final a quatre i voldrà optar a un lloc a la final de diumenge.

El Pavelló Castell d'en Planes de Vic acull aquest cap de setmana la final a quatre de la Lliga Catalana Femenina Challenge. La primera edició d'aquesta competició comptarà amb la presència de l'Advisoria Mataró Maresme, que aquest dissabte, a les 17h, es jugarà enfront el Lima Horta un dels dos bitllets per la final. Malgrat el títol en joc, l'entrenador del conjunt mataroní, Jordi Vizcaino, afronta aquest encontre com un pas més en la preparació de la lliga.

Ara per ara, amb un equip nou i molt rejovenit, el tècnic no vol posar fites ni objectius a curt termini. Espera veure poc a poc el rendiment que ofereixen les seves jugadores i anar polint detalls. En cas de guanyar, s'enfrontaria diumenge, a les 19.15 al guanyador de l'altra semifinal, on hi ha Barça Sant Feliu i Joventut. Si es perd, es jugaria una mica abans, a les 17h, el partit pel tercer i quart lloc.