Primer duel i primers 3 punts (1-0)

La UE Vilassar de Mar supera per la mínima al CF Badalona, un dels grans preferits a ocupar altes posicions. Els d'Aybar van ser incapaços de guanyar-los la passada campanya, com també el seu pròxim rival, el Girona B.

Twitter: @UEVilassardeMar

És la primera vegada des que Alberto Aybar està a la banqueta que la UE Vilassar de Mar inicia el seu camí de 3a Federació amb una victòria. Ho fa per la mínima davant un rival que a priori hauria de ser un dels preferits del grup a assolir altes posicions. Un 1-0 que segons el tècnic es queda curt pel que s'ha vist al terreny de joc.

El duel que tancava la primera jornada de la 3a Federació començava amb dos equips que no destacarien per les seves accions de combinació, sinó que aprofitaria grans jugades individuals i errors del rival. D'aquesta última manera arribaria l'únic gol del partit, obra d'Aleix Díaz amb l'ajuda del porter rival. Abans de tornar als vestidors, Alejandro Salceda cometia penal, una oportunitat que no aprofitaven per doblar les diferències els vilassarencs.

Els vermell-i-blancs, que havien sigut superiors als primers 45', donaven una passa enrere, ja que l'1-0 els valia igual que un 10-0. Així i tot, amb l'expulsió d'un jugador rival, continuarien gaudint de grans oportunitats per sentenciar el partit. Inclús d'una segona expulsió rival prop del 90. El Badalona ja no tenia més forces i el Vilassar amb el tocant el primer triomf del curs no deixaria que s'escapés cap punt del Xevi Ramon. La victòria ha sigut contra un equip que no fa molt de temps va arrasar a domicili als vilassarencs, però tant Aybar, com el capità Alberto Garcia, després del partit, no veien relació entre els dos partits i ho valoren com dues situacions completament apartades una de l'altra.

La pròxima cita del Vilassar serà lluny del Maresme i haurà d'enfrontar-se a un equip que no ha fet els deures aquesta primera jornada de lliga. El Girona B voldrà sumar els primers punts a casa, però un Vilassar amb la confiança que comporta una victòria, no ho posarà gens fàcil.

Informa: H. March