Primer assalt per l'Assolim CN Mataró

L’Assolim Centre Natació Mataró guanya per 17 a 11 el primer partit de l’eliminatòria de semifinals del play-off a la Divisió d’Honor Femenina de waterpolo contra el Club Natació Sant Andreu

Fotografia: partit de play-off a la Divisió d'Honor Femenina entre l'Assolim CN Mataró i el CN Sant Andreu (tvmataró)

El conjunt de Dani Ballart va guanyar el primer partit de la sèrie al millor de tres. 

L'Assolim va començar dominant però les barcelonines van retallar distàncies acabant el primer quart amb un 5-4. En el segon període es va mantenir la dinàmica però les locals agafarien certa avantatge gràcies a un parcial de 4-2, cosa que les deixava amb un 9-6 al descans.

A la represa les mataronines sentenciarien el matx. Les de Dani Ballart es van imposar clarament en el tercer quart amb un 6-1 i un festival ofensiu imparable pel CN Sant Andreu. En el darrer quart, les visitants van maquillar el resultat però el triomf es quedaria a casa. 17-11 doncs per un Assolim CN Mataró que guanya el primer partit.

Dani Ballart (entrenador de l'Assolim CN Mataró): Un partit on hem estat amb un gran encert ofensivament parlant. 15 gols en tres parts és parlar molt bé de la tasca que hem fet en atac. Això ha servit per trencar el partit d’una manera no pensada en un principi. Un partit còmode i molta rotació de cara a donar descans a les jugadores de cara al partit de divendres. Els play-offs ja sabem de què van. Has de guanyar el primer partit però és esborrar i tornar a començar de cara a divendres. Intentar guanyar divendres i arribar a la final per la via ràpida.  

Divendres, a les nou de la nit, podrien certificar el pas a la final en cas de guanyar a Barcelona.