Preparades pel repte de l'ascens a Lliga Femenina 2

L’expedició de l'AssociaCció Esportiva Boet Mataró marxa cap a terres balears carregada de confiança de poder assolir una fita històrica per l’entitat i per la ciutat de Mataró, després de molts anys sense cap equip de bàsquet femení en categoria estatal.
Una competició diferent a la final a 4 de la copa Catalunya, perquè es fa lligueta entre els 4 equips, que son els EQUIPS campions i sotscampions de la competició catalana i la balear. L’expedició taronja creu que el format és millor i l’objectiu el mateix, quedar campiones. Ho explica el seu entrenador Jordi Vizcaíno.
Una de les referents de l'equip Olga Ruano després d’aconseguir el títol de campiones de Catalunya i sabent que encara quedava prop d'un mes per jugar aquestes fases explicava que l’equip arribava amb bones sensacions en aques tram de temporada, on hi ha hagut 2 caps de setmana sense competició oficial.
Tota la fase es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio, i diumenge el tercer i definitiu partit també per Mataró Televisió.
El debut serà demà a les 8 del vespre contra el segon millor equip de les balears, el CTEIB de Palma.