Prèvies diferents pels quatre maresmencs d'EBA

Quan s'encaixa una derrota dura el primer pas és recuperar-se. I el segon, buscar la victòria en el següent partit. El VIVE El Masnou porta tota la setmana superant el primer escull i ara li toca el segon. Dissabte marxa a terres aragoneses on s'enfrontarà a l'Alfindén. Un equip que ha guanyat l'únic partit que ha disputat fins ara. El més important, però és que no es repeteixin els errors de partit de la setmana passada.

No és el cas de l'Arenys Bàsquet, que ha començat bé la temporada. Aquest dissabte torna a jugar fora de casa. Ho farà a la pista del Pardinyes, a Lleida, on s'hi trobarà un equip que ha guanyat els dos partits i promet ser un dels millors aquesta temporada. Si marxem al grup A, Boet i Feimat juguen a casa. Dissabte serà el torn dels taronges que rebra a l'Esparraguera, que amb un balanç d'una victòria i una derrota és a mitja taula. Un equip que tampoc s'espera assequible. El Boet arriba com a colíder juntament amb tres equips més.

Finalment el Feimat tancarà la jornada diumenge rebent al Castellbisbal, equip que va sumar el seu primer triomf la setmana passada contra el Martorell. Després del tros de partit a Valls, els grocs esperen portar les bones sensacions al Palau per aproximar-se a la zona més alta de la classificació.