Plantilla nova de l'AE Boet Mataró per preparar la temporada

La pretemporada del Mataró Parc Boet ja ha començat. El conjunt entrenat per Alberto Peña prepara la que serà la seva segona temporada a la Lliga EBA.

Enguany el Boet ha fitxat a molts jugadors joves i això suposa un repte per Alberto Peña, entrenador del conjunt taronja. El tècnic, però, assegura que està il·lusionat amb aquest nou projecte tot i que reconeix la dificultat de tornar a incorporar nous conceptes i noves tàctiques als nous jugadors.

Peña exigeix que l'equip mantingui el nivell dels últims anys amb intensitat i eficiència a la pista en una categoria molt complicada per gent jove.

Una de les noves incorporacions és Héctor Aza, que prové del junior del FC Barcelona. Aza juga a la posició de base. És un jugador molt ràpid i amb bona visió de joc.

El nou director del conjunt taronja es va unir la setmana passada als entrenaments i ja ha pogut conèixer els seus nous companys. Aza assegura que ha vingut pel projecte ambiciós que li han proposat.

El Boet Mataró disputarà la segona temporada consecutiva a la Lliga EBA. Abans que comenci la temporada regular, els homes de Peña hauran de disputar la Lliga Catalana que comença el 9 de setembre. Els taronges, però, s'estrenaran el dimarts 11 a domicili contra el Mollet.

Informen: A.Andrés / E.Andrés