Penya i Arenys, una vinculació amb bons fruits

Aquest dilluns el Divina Seguros Joventut es va assegurar la renovació de tres de les seves promeses, Joel Parra, Pep Busquets i Pol Molins. Tots tres juguen a Arenys de Mar aquesta temporada i continuaran als plans de futur de la Penya, on estan molt ben considerats.
César Saura ha comptat amb els tres des del principi. Són titulars indiscutubles i amb presència al joc de l'equip. Parra, aler de 17 anys i 2 metres, és qui més minuts té, ja que no baixa dels 30 per partit. És qui més brilla a nivell individual. En l'últim partit va fer 24 punts i 32 de valoració.
Considerat un dels jugadors de més talent de la generació del 2000, Parra ha estat subcampió d'Europa sub-18 amb Espanya i va ser titular en la majoria de partits de prèvia de Champions. La Penya l'ha renovat fins al 2023.
Els seus companys també són internacionals i importants al Fons de les Creus. Pep Busquets, aler de 18 anys i 2,01 d'altura oscil·la entre els 13 i els 20 minuts per partit mentre que Pol Molins, base de 18 anys i 1,91, juga una mitjana de 30min. Molins també ha debutat aquesta temporada a Champions, mentre que Busquets ho ha fet a la Lliga Catalana.
No són els únics que van de Badalona a Arenys de Mar. Els júniors Arnau Parrado, Dídac Cuevas, Artur Zagars i Pedro Barros, aquest últim lesionat, combinen entrenaments i partits entre el júnior de la Penya i l'Arenys. Igual que Parra, tot i que ell també treu el cap al primer equip badaloní.
Busquets i Molins, en canvi, només juguen amb l'Arenys, perquè ja no són júniors.
I mentrestant, els maresmencs viuen el moment més dolç dels últims temps. Són quarts a la lliga i miren la zona baixa pel retrovisor.

I aquets dissabte duel a Badalona
Després de la victòria contra el Barberà l'Arenys vol ampliar la ratxa lluny de la seva pista. Li toca desplaçar-se fins a Badalona per jugar contra el Sant Josep. Un partit complicat, ja que fiins ara els badalonins compten els seus partits per victòries, quan juguen davant la seva afició. Els arenyencs hauran de demostrar que poden ser un equip regular en resultats, de la mateixa manera que ho són en joc.
Els maresmencs són a tan sols una victòria de la segona posició, i han guanyat tres dels últims quatre partits. Ara bé, només en una ocasió han aconseguit encarrilar dues victòries consecutives.