Penúltima jornada a la Lliga EBA de bàsquet

Passats els derbis toca afrontar les dues últimes jornades de lliga. La penúltima passarà, en el seu 75%, fora del Maresme. El Mataró Parc Boet disputarà novament un partit fora del seu recinte. Marxa a Quart, a la pista del tercer classificat que ve de perdre la setmana passada. Un equip i una pista incòmodes però els boetistes només pensen en la victòria.

Si ho fan donaran l'opció al Feimat de posar-se a tan sols un partit del Quart. Per això hauran de superar al Calvià a les Illes, enfront un equip que ara per ara disputaria la fase de descens però que té la permanència a tan sols una victòria. Un duel de màxima pressió. 

Al grup CB l'Arenys creuarà la comarca per marxar a la pista del Sant Adrià. El segon classificat, a un partit del liderat, amb una ratxa de tres victòries seguides i disposat a arruinar la tarda als arenyencs. L'únic que es queda a casa és el Masnou. Rebrà al Barberà, el partit que fa unes setmanes semblava que seria decisiu. Ara el Masnou ja ha baixat i el Barberà no és tan sols del descens, si no que el té a cinc llocs. Això sí, amb una victòria més que el primer que promocionaria. Després d'aquesta jornada, quedarà només un partit. I tots quatre equips diran adéu a la temporada.