Peña renova tres anys amb el Mataró Parc Boet

Foto: AE Boet

Alberto Peña, entrenador del Boet Mataró, ha renovat aquesta setmana amb l’equip mataroní pels pròxims 3 anys. El projecte de Peña continua a la Lliga EBA, categoria en la que debutaran aquest any després de l’ascens aconseguit la temporada passada.

El president del Boet Mataró, Quim Navarro, i Alberto Peña han arribat a un acord de renovació pels propers 3 anys com entrenador del primer equip masculí, que aquest any jugarà a Lliga EBA. Peña està molt il·lusionat de poder seguir el seu projecte tres temporades més.

L’entrenador del conjunt mataroní ha fet oficial aquest estiu 8 renovacions i dos nous fitxatges; els d’Eric Manyes i David Vinyes. El Boet Mataró, però, encara no ha tancat la plantilla, i esperen incorporar un pivot que els ajudi a fer-los més forts dins la zona. La necessitat d’un nou pivot a l’equip que aporti físic és clau, ja que la Lliga EBA demana una exigència física important. Necessiten, doncs, fer un pas endavant físicament.

Peña té molta confiança en l’equip per aconseguir un dels principals objectius que es demanen, mantenir-se a la categoria. És per això que ja s’han incorporat tots els jugadors a la pretemporada, a falta d’una setmana per l’inici de la Lliga Catalana, a la que sí s’enfrontaran al Mataró Feimat. El 23 de setembre començaran la seva aventura per la Lliga EBA, amb tres partits importantíssims al Poliesportiu Eusebi Millán, on la temporada passada no hi van perdre cap partit.