Partit exigit de l'Assolim davant del Sant Andreu

Les barcelonines, que no tenen competició europea, han dificultat el joc de les de Mataró que han tirat endavant el resultat

Dani Ballart i les seves jugadores han tingut aquest migdia un partit d’alta exigència. El Sant Andreu, fora de la competicions internacionals, ha plantejat problemes a un equip que venia de fer un molt bon debut en competició continental. Sigui això, la manca d’entrenaments específics pel partit o el bon paper de les barcelonines, al complex esportiu Joan Serra s’hi ha viscut un duel amb igualtat que es pot dividir en fases.

En un duel amb diverses fases, i on les mataronines han hagut d’esforçar-se per tirar-lo endavant. Ha estat en el tercer quart i el principi del darrer quan les de Ballart han aconseguit el màxima avantatge. Amb 9 a 5 semblava que el partit estava sentenciat, però no ha estat així.

Malgrat posar-se amb un 9 a 8, el andreuenques no han aconseguit tombar el partit, acabant amb un 11 a 9 que dona dos punts més a les mataronines que amb 9 punts segueixen l’estela de Sabadell i Mediterrani, que sumen 5 victòries en els 5 partits jugats.