Partit d'igualtat al Jaume Parera

El Lidergrip CH Mataró i el Cerdanyola CH juguen aquest vespre per consolidar-se a la zona mitja

Foto: Fotografia delp partit d'anada (Mónica García Moreno/Cerdanyola Club d'Hoquei))

Aquesta nit el pavelló Jaume Parera i León viu un duel clau a la zona mitjana de l'OK Lliga Iberdrola, un partit entre Lidergrip Mataró i Cerdanyola CH.

El Lidergrip Mataró buscarà treure tres punts més com a locals, per consolidar la setena posició, i tornar a mirar per ocupar la sisena posició. De fet, un triomf local, combinat amb una derrota del Liceo, que juga a la pista del Gijón. També deixaria a altres equips com Sant Cugat o Cerdanyola a 5 o més punts. Però el tècnic Oriol Perarnau ja explica que espera un partit ajustat.

Oriol Perarnau, entrenador Lidergrip CH Mataró. Interpretem que serà igualat. La seva capitana està en bona dinàmica i amb capacitat golejadora. Però això no ens ve de nou. El parti d'anada acabem empatant un partit que guanyavem. Aquesta setmana l'afrontem conscients que si puntuem els dos partits acabem de consolidar la zona mitja alta.

Oriol Perarnau parla de Gemma Sole, que amb 19 gols és una de les màxima golejadores de la categoria i està ajudant al seu equip a sortir de la zona baixa de la categoria.

Pel partit d'aquest cap de setmana el Mataró recuperar a la seva capitana Aina Lleonart, que es va perdre el darrer compromís per acumulació de targetes blaves.

El partit és ajornat de l'OK Liga Femenina a causa de la Champions League Femenina que el Cerdanyola va jugar el darrer cap de setmana. Les vallesanes van caure a Can Xarau contra el Benfica per 2 a 6.