Paciència i treball, les dues premisses del Mataró Parc Maresme

Els mataronins esperen veredicte sobre la reconstrucció de la lliga EBA mentre saben que hauran de treballar per fer una millor temporada

Paciència i treball, les dues premisses del Mataró Parc Maresme

La temporada no ha estat bona. Ni tampoc el que s'esperava. Així de clar ho deia el gerent i ara entrenador del Mataró Parc Maresme, Alberto Peña. A partir d'aquí, només queden dues coses: esperar i treballar. Esperar quina reestructuració hi ha a la Lliga EBA i treballar per millorar el rendiment de cara la propera temporada. Aquesta, ha estat dura i complicada.

No celebraria mai en aquest projecte una permanència, així que, sigui una permanència que desitgem o no, no hi ha res a celebrar".

Ara, falta saber com queda la lliga. Un fet que no ajuda a l'hora de confeccionar una plantilla per la temporada que ve. No saber en quina divisió es jugarà és un handicap per lligar jugadors, així que a canvi el club els vol oferir un projecte amb cara i ulls. Mentrestant, l'entitat segueix treballant per poder oferir millors sensacions la temporada vinent, que esperen que sigui més normal en tots els sentits.