Pérez i Florenza, rebuts com a campions del Món

Recepció oficial de l’alcalde de Mataró, David Bote, i la regidora d’Esports, Beatriz Delgado, als mataronins Aina Florenza i Gerard Pérez, que al juliol es van proclamar Campions del Món amb la selecció Espanyola d’Hoquei Patins en les seves categories .

Aina Florenza es proclamava campiona del món en categoria absoluta mentre que Gerard Pérez ho feia en categoria Sub-19.

El jove porter, que milita a les files de l’Arenys de Munt, club que l’ha vist créixer, ha vist com es complia un somni que tenia des de petit.

Una final que es va complicar, i de fet a la mitja part perdien per 2 a 0. La reacció va començar a cuinar-se a la mitja part.

Pérez, com dèiem, juga a l’Arenys de Munt, i aquesta temporada ha estat compaginant la seva actuació a l’equip júnior amb el segon equip, on ha disposat de diversos minuts a la competició de 1a Catalana.

En el cas de l’Aina Florenza, aquesta ha estat una temporada quasi perfecta, qui no podria haver esperat millor inici en la seva etapa a Palau de Plegamans. Ara tocar descansar de l'estiu tot esperant el retorn de l'OK Lliga Femenina, on Florenza ja n'és un dels noms destacats.