Oriol Valls deixa de ser entrenador del Mataró Parc Maresme

Alberto Peña prendrà les rengles de l'equip fins a final de temporada

Oriol Valls deixa de ser entrenador del Mataró Parc Maresme, i per tant ja no estarà aquest cap de setmana a la banqueta mataronina. La notícia saltava amb comunicat on s'explicava l'acord d'ambdues parts per separar els camins. Carles Canals, director esportiu de l'entitat, explicava ahir a Mataró Audiovisual els motius del canvi.

Nosaltres amb el que és el dia a dia, el treball de l'equip, la implicació de tothom el compromís de l'Oriol i la resta de l'staff ha estat en tot moment del 100x100. Però en categoria sènior el que manen són els resultats. I després de la derrota a Saragossa, on també vam perdre el basket avergae, la plaça de descens la tenim a un partit i els aragonesos tenen un partit menys.

El balanç de Valls per Mataró s'ha saldat amb 8 partits disputats, 2 victòries i 6 derrotes, 5 d'elles en les darreres 5 jornades. El Mataró Parc Maresme ocupa la penúltima plaça del grup C5 de la Lliga EBA. La reacció buscaran que arribi amb Alberto Peña, gerent de l'entitat i fins a la temporada passada tècnic del primer equip. El seu debut serà en el duel d'aquest cap de setmana, en el duel pendent contra el Badalonès. Serà demà a les 6 de la tarda.