Oriol Mas torna al CJH Mataró

Després d’una temporada intensa, amb moltes emocions, i un regust amarg després d’acabar cinquens, tot i haver mantingut les opcions de la tercera plaça fins la darrera jornada, el Joventut Handbol Mataró masculí ja fa setmanes que ha començat a treballar per tal de perfilar la plantilla de cara a la propera temporada. Assegurar-se un recanvi a la porteria era una de les claus per millorar el projecte del darrer campionat.

Aquests dies l’equip ha estat fent els darrers entrenaments i ahir en la darrera trobada oficial es feia la fotografia oficial del retorn d’Oriol Mas. El porter va marxar de Mataró per jugar a Granollers però els problemes físics el van apartar de les pistes. I on millor que tornar a Mataró, la seva ciutat i el seu club que el va veure créixer. Un club on ja va patir una lesió important que el va deixar 8 mesos sense poder jugar.

La incorporació d’Oriol Mas soluciona en part la porteria que pateix un canvi dràstic respecte el d’aquesta temporada. Entre mans el club mataroní també tenia mig tancat la incorporació d’un porter provinent de la primera estatal, però al final les negociacions no han arribat a bon port. El club, doncs, segueix treballant en trobar un recanvi, malgrat el tècnic Jordi Fernàndez ja es mostra satisfet amb la primera de les incorporacions.

A part d’Oriol Mas, també es produirà un altre retorn, i és que Àlex Bosch torna a la capital del Maresme després de la seva experiència a l’handbol francès on ha jugat al filial del Nantes. En el capítol de baixes Oriol Prat abandonarà la disciplina groc i negre, en una de les poques baixes que patirà l’equip ja que el bloc principal seguirà una temporada més a les ordres de Jordi Fernàndez i Sergi Rodríguez.