Objectiu: mantenir o començar dinàmiques positives

Després del triomf diumenge contra el SESE a casa, el Mataró Parc Boet vol sumar la segona victòria consecutiva i la tercera de la temporada. Per fer-ho haurà de guanyar a la pista del cuer, el Martorell, que ha guanyat un dels cinc encontres disputats. Una ratxa que voldrà trencar i que comparteix amb tres equips més.  Un encontre més difícil del què pot semblar i del què Alberto Peña no se'n refia.

Per la seva part el Mataró Germans Homs, que porta quatre triomfs seguits, rebrà a casa al Castelldefels. Equip amb balanç de dues victòries i tres derrotes, ve de perdre per tan sols un punt a casa i contra el Mollet. Per Charly Giralt, tocarà patir una setmana més. Un Mollet, per cert, que rebrà a casa al Tarragona, únic equip que separa els unionistes del liderat del grup.

Mentrestant, a la Copa femenina, tindrem duel maresmenc aquest cap de setmana. El Mataró Construtoni Ponce es desplaça fins a Premià, equip amb un partit menys i que ha guanyat dos dels tres disputats. En canvi, les grogues han perdut els quatre partits disputats i juntament amb Igualada, Valls i Cerdanyola són a la cua. Un partit doncs que arriba en un moment que fa del derbi un al·licient.