Novetats al CE Mataró

I si aquest era el desig de reis d'Alberto Aybar, s'ha complert quatre dies després de les declaracions del tècnic mataroní a Mataró Audiovisual.
Sergio González és el reforç que arriba al Primer Equip. Així ho anunciava el compte de Twitter del club ahir al matí. Es tracta d'un migcampista procedent de la Fundació Grama, el Sabadell B i el Girona B.
Una peça que ajudarà a enfortir un projecte que continua amb l'objectiu d'ascendir a Primera Catalana. Un objectiu que a hores d'ara continua sent assequible, ja que malgrat la derrota de la darrera jornada contra el Masnou, els groc-i-negres es mantenen a tres punts del líder i amb 18 partits per jugar.
El proper és a casa contra la Fundación Privada Hermes, un equip que es troba a la corda fluixa de la taula, en 15a posició i que ha de fer front a 3 partits en una setmana. Venen d'empatar contra el Llavaneres, i igual que el Mataró, aquest partit servirà per recuperar moral i una ratxa positiva, l'única diferència és que mentre uns lluiten per mantenir-se, altres lluiten per ascendir.
Informa: E.Manchado