Nova victòria del CV Mataró Caliu que l'acosta a la fase d'ascens

I avui acabem amb voleibo i amb la nova victòria del Club Volei Mataró Caliu. Triomf davant el Lloret de Mar en el darrer partit de la primera volta de la fase prèvia del Campionat de Catalunya de primera divisió, que deixa l’equip en una meritòria segona posició.

dos punts per sobre del Vall d’Hebron i 3 del Barberà, tercer i quart classificats. Recordem que els quatre primers equips després de la primera fase, es classifiquen per jugar la fase final amb opcions d’ascens a la primera divisió estatal. David Casas, el seu entrenador parla de com un equip gairebé nou, en plantilla i entrenador, aspira a jugar la fase d’ascens i no descarten un possible retorn a categoria estatal, tot i ser complicat.

Aquest cap de setmana, en un pavelló Euskadi amb gran ambient, degut a la coincidència amb la presentació dels tots els equips del club, les noies del Mataró Caliu no van fallar i des del començament del partit van anar gairebé sempre per davant en el marcador.

Però una vegada més els hi va costar tancar el partit i van acabar patint per emportar-se la victòria en el quart set.

Acabat el partit, es va fer la presentació dels equips federats i escolars del club, amb la presència entre d’altres, de l’alcalde David Bote i la regidora d’esports, Marisa Merchan. Durant l’acte, el president del CV Mataró, Àlvar Julian, va destacar el bon moment de l’entitat i va recordar que el principal objectiu del club és formar esportistes i ciutadans amb valors.