Nova jornada de tres partits pels equips mataronins de Lliga Femenina 2

La UE Mataró jugarà dos partits, ja sense la participació de la uruguaia Camila Kirschenbaum

L'Advisoria tancarà una setmana amb 4 partits, jugant demà a les 6 de la tarda contra el Joventut de Badalona. Equip que estrena categoria, però que posarà les coses difícils a un Advisoria que suma 5 victòries per només 1 derrota. Xifres millors que les del seu rival. Jordi Vizcaíno i Mireia Vila parlaven del partit i del fet de jugar tants partits en pocs dies.

El duel es podrà seguir en directe per Mataró audiovisual dins el programa Bàsquet en joc, com a partit principal. També dissabte a les sis i amb connexions al Bàsquet en Joc, la Unió Esportiva Mataró - Germans Homs jugarà el primer dels dos partits del cap de setmana. Ho farà contra el Lima Horta. Un equip que ha jugat 4 partits i no n'ha perdut cap. Les mataronines només han sumat una victòria i esperen poder recuperar-se en un cap de setmana que tancaran el diumenge a les 5 de la tarda a Badalona jugant contra la Penya. Albert Illa parlava després del darrer partit de les complicacions que té les darreres setmanes per fer bons entrenaments.

L'equip ja no disposarà aquest cap de setmana de la jugadora uruguaia Camila Kirschenbaum. Jugadora i club van anunciar ahir per xarxes que separen els seus camins, sense haver donat temps a veure les qualitats de la jugadora. Ha jugat 4 partits, amb una mitjana de 16 minuts, menys de 4 minuts per partit i una valoració que no arriba a 1.