Nova ensopegada de l'UEC LG Mataró de voleibol

L'UEC LG Mataró de voleibol venia d'aconseguir la setmana anterior la primera victòria de la temporada.
Havia guanyat a domicili del Saragossa i es feia amb elprimer triomf de la història del club a 1a divisió.
Un triomf que trencava amb el mal inici de temporada i que semblava retornar les bones sensacions a l'equip dirigit per Agustin Correa.
Però el duel d'aquest cap de setmana ja es va veure que les locals jugaven excessivament pressionades. Els errors constants i la manca de precisió de les mataronines van ser la tònica dels dos primers sets. Dos sets que les visitants es van endur per 20-25 i 18-25, respectivament.
En el tercer set, les jugadores del Mataró van millorar sensiblement el joc. El set va ser molt igualat des del principi fins al final. Però amb empat a 25 en el marcador les mataronines van cometre novament dues errades que les van condemnar a una altra derrota.
La propera jornada l’equip viatge a Gran Canaria per enfrontar-se a l’IBSA Las Palmas, un equip de la zona mitja de la taula i filial d’un dels millors equips de la Superlliga espanyola de Voleibol. Un dels duels que l’equip mataroní aspira a poder guanyar en una lliga molt igualada.
El desplaçament per jugar contra l’equip canari és difícil i no només a nivell esportiu sinó també a nivell econòmic, i és que es tracta d’una despesa molt important per un club jove i modest com és el Club Voleibol Mataró.