Nou test per un CFS Ciutat de Mataró que segueix esperant la segona fase

Els mataronins van tornar a mesurar les forces amb un equip de la part alta. Va perdre, però els punts tampoc els hagués acumulat per la segona fase.

En futbol sala, a la tercera divisió el Futsal Aliança Mataró no va jugar, en quedar ajornat per Covid el duel d'aquesta jornada a la pista de l'Arrels.
Per la seva part, el Ciutat de Mataró s'enfrontava al Caldes, equip capdavanter del grup i aspirant a l'ascens.
En un partit competit els mataronins van tenir, fins i tot, opcions de poder puntuar, però els vallesans, sempre per davant en el marcador s'emportaven el duel per 3 gols a 5. Joan Serra és el tècnic de l'Spall Ciutat de Mataró.
La recta final d'aquesta primera fase és molt dura, pel que fa als rivals, per un Ciutat que sap que haurà de lluitar al grup de baix per mantenir la categoria, i conscient que no serà fàcil. Joan Serra, el tècnic gro ci negre, ja fa setmanes que explica que per ells aquesta part final de la primera fase és com una pretemporada,
Tot i no haver jugat, el Futsal Avícola Vinyals, passa a dependre d'ell mateix per poder optar a la tercera plaça. Una tercera posició que es jugaran Sant Joan de Vilassar, Montsant i el mateix Futsal