Nou títol a la vista per l'stm CN Mataró

A les 21h juga la final de la Copa Catalunya contra el Terrassa a Can Llong. Les mataronines no han sumat cap cop aquesta copa, i fins ara han jugat 5 finals

Can Llong pot evidenciar la instal·lació sabadellenca és un talismà pel primer equip femení del Centre Natació Mataró. En allà s'han aconseguit part dels grans èxits de l'equip els darrers anys. Des de la Copa de la Reina fins a la darrera Supercopa d'Espanya. Aquest cop, però, el rival no és l'equip sabadellenc, sino el Club Natació Terrassa. L'últim sots campió de la competició , que va perdre la darrer final amb el Sabadell. El que havia  dominat la competició les 12 darreres edicions. De fet, totes menys la primers, l'any 2008 que havia guanyat el Mediterrani, precisament en la primera de les 5 finals perdudes per l'entitat mataronina. El Centre n'ha estat sots campió també el 2009, 2011, 2012 i la darrera el 2017.

Les mataronines, com les egarenques, venen de passar la primera ronda de l'Eurolliga, i després del descans donat per Dani Ballart aquest inici de setmana. Aquest descans, però, no li treu la importància del partit d'avui que li dona el tècnic. El duel comença a les 9 de la nit i pot representar el segon títol de la temporada per l'stm, després de la Supercopa d'Espanya obtinguda el passat 12 d'octubre.