Nou cap de setmana marcat per ajornaments de partits

Fins a 5 partits, de primers equips en categoria estatal, es poden arribar a ajornar per la incidència de la 6a onada

La setmana passada van ser 5 els partits de primers equips de categoria estatal que es van suspendre per la incidència de la 6a onada de la Covid-19. I aquesta propera jornada es pot tornar a repetir la xifra. 

En bàsquet, queden ajornats els duels de la Lliga EBA entre Bisbal Bàsquet i Unió Esportiva Mataró al grup C-3 i entre Igualada i Mataró Parc Boet al grup C-2. També en bàsquet, ajornat el duel de la Lliga Femenina Challenge que havia d'enfrontaran l'Advisoria Maresme a la pista del Raca Granada. Les mataronines no han jugat encara cap partit aquest 2022.

En futbol sala, dels equips sènior en categoria estatal, només juga el primer equip mascuí del Futsal Aliança Mataró, demà a les 4 s'enfronta al Segorbe en partit de la 2a divisió B. Queda suspès, en canvi, el duel del sènior femení que jugava a casa contra el Ripollet. En futbol sala també s'han suspès els duels del segon equip masculí i el de l'equip juvenil, els dos disputant categoria estatal.

En hoquei patins, també per casos positius, tot fa indicar que no es jugarà el duel entre Club Hoquei Mataró i Lloret de l'OK Plata Nord, i si que ho farà el duel de l'OK Lliga Femenina entre Mataró i Voltregà demà a partir de tres quarts de sis de la tarda al pavelló Jaume Parera. Un duel, que malgrat l'entitat del rival es pot considerar duel directe. Partit on un triomf podria treure les mataronines de la zona de descens, on van caure-hi la setmana passada.