Noemí Pérez, el mur sota pals del CJH Mataró

L'estiu passat la portera mataronina Noemí Pérez posava punt i final a la seva etapa de sis anys a les files del Castelló i als 15 anys fora de Mataró. Una dècada i mitja on ha passat per Sabadell, Lanzarote, Alacant i Barakaldo, on va defensar la samarreta del Zuazo.

Després de jugar aquestes temporades a la Divisió d'Honor, va aterrar a Castelló de la Plana on durant 5 anys havien lluitat per pujar a la màxima categoria estatal, fet que van aconseguir el maig del 2017. Tot i l'ascens la mataronina tenia força decidit tornar a l'equip on es va formar, un projecte diferent, ja que renunciava a jugar de nou a Divisió d'Honor per fer-ho a la mateixa Plata, i enlloc de jugar per l'ascens seria per lluitar per la permanència.
El que s'ha trobat a la capital maresmenca ha estat un bloc unit on s'hi ha integrat a la perfecció, millorant les seves perspectives inicials.

Com a coneixedora de la categoria, Noemí Pérez esperava que fos una temporada complicada, però a manca de sis jornades l'equip ja està salvat. Un fet que també ha sorprés a la portera.
La clau, per la seva ràpida adaptació i el bon paper de la plantilla a la lliga, té denominador comú, i és l'equip. Un bloc pràcticament igual que el que es va proclamar campió la temporada passada i que es mostra molt unit.

Tot i no tenir al seu palmarès el títol de la temporada passada, Noemí Pérez sí que pot dir haver coincidit amb l'equip que l'ha aconseguit i haver pres part directament de la Lliga Catalana guanyada la temporada 99/00, el títol precedent.