Nit de somni per al Futsal Mataró que planta cara al FC Barcelona

El somni del Futsal a la Copa Catalunya pot semblar que acabés amb la botzina final del partit, i amb el marcador de Futsal Aliança Mataró 2 – Barça 7. Però el somni no acaba aquí, a la ment dels jugadors, cos tècnic, aficionats i espectadors en general que van seguir el partit estarà la gran imatge dins i fora la pista que va donar l’equip. Uns aficionats que es van aplegar en massa fins al pavelló Sabadell Nord. Amb 600 entrades van ocupar la meitat de la graderia que va presentar un ple absolut per veure la segona semifinal.  Entre ells bona part de la massa social i de jugador si jugadores del club, com la pròpia capitana Maria Espinar que explicava abans del partit com veia el duel.

I entre la graderia jugadors que la temporada passada van aconseguir aquest èxit però que no l’han pogut celebrar a la pista. Però el cert és que e Barça no va tenir pietat i golejava per 2 gols a 7 un Futsal Aliança Mataró molt valent. Tot i això, el conjunt blaugrana es va mostrar molt tranquil a l’inici del duel i en dues accions pràcticament calcades col•locaven el 0-2 quan només s’havien jugat 4 minuts. Després d’una tímida reacció mataronina i bones intervencions en defensa del porter del Futsal el Barça feia el 0 a 3. El Pavelló Sabadell Nord tremolava amb  el primer gol del Futsal, obra de Joel Císcar que superava porteria del jove porter del Barça i mataroní Àlex Lluch, col•locant l’1-3 al marcador i fent embogir a tota l’afició. 

Eren els millors moments del conjunt d’Albert Sabaté, que disposava de  dues clares oportunitats d’escurçar diferències per mitjà de Pol Novo i de Pablo Fernández.  I de perdonar a rebre l’1-4, marcador amb el que es marxava al descans. Els blau grana ferien l’1 a 5, però el Pavelló Sabadell Nord ha tornat a posar-se dempeus quan Oriol López ha marcat el 2-5 amb un gran xut. Els darrers instants de l’enfrontament va ser el moment dels llançaments de 10 metres. Però cap dels 4 que es van llençar, dos per banda, aconseguien acabar al fons de la porteria. Finalment, Arthur, amb una gran diana, i Adolfo, deixaven el definitiu 2-7. Per cert, la final masculina la va acabar guanyant l’Industrias Santa Coloma, que derrotava el Barça ala final per 4 a 3. En semifinals havia guanyat el Salou.  La final femenina la va guanyar la Penya Esplugues, amb dues mataronines a la seva plantilla. Cèlia Catà i Marta Collado s’emportaven el títol guanyant la final al Mecanoviga Eixample.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà/ E.Andrés/ A. Andrés