Nikolás Sánchez campió del Torneig de Tenis Internacional

El tenista maresmenc es va imposar al grec Stefanos Sakellaridis en dos sets (6-1, 6-4), en la final de l’ITF de Mataró

Aquest cap de setmana s’ha disputat la final de la segona edició del Torneig Internacional Ciutat de Mataró. Stefanos Sakellaridis i Nikolás Sánchez Izquierdo es jugaven entrar en el TOP 200 del rànquing ATP i endur-se un premi de 25.000 dòlars.

El tenista format al Club Tenis Mataró es va imposar amb molta claredat al grec en dos sets: 6-1 i 6-4. Sánchez Izquierdo, que tan sols ha perdut un set en el torneig, va ser molt superior a un Sakellaridis que va donar la sorpresa apareixent des de la fase prèvia.

La segona edició ha sigut un èxit rotund. Tant la direcció com els jugadors valoren molt positivament l’organització del torneig i la proximitat dels organitzadors amb els tenistes. A més, el divendres van haver d’improvisar una jornada doble a causa de les fortes pluges del dia anterior.

L’objectiu del Club Tenis Mataró, entitat organitzadora del torneig, és que la competició serveixi de trampolí per a joves tenistes.

El repte de Nikolás Sánchez és obtenir una plaça de cara al Roland Garros 2024. El de Sant Andreu de Llavaneres, però, té clar que per aconseguir-ho ha de tenir paciència i continuar pel camí que l’està portant a l’èxit internacional.