Nedar en piscina, més segur que fer-ho en el mar

Aquesta darrera setmana jugadors de waterpolo, nedadors i aficionats a la natació en general han pogut tornar a llançar-se a l’aigua.

Les més privilegiades com les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó, o la jugadora del Centre Anni Espar han anat una passa més enllà i des d’aquesta setmana ja s’han pogut entrenar al CAR. Ho han pogut fer ja alguns dels habituals de les instal·lacions de Sant Cugat. Esportistes mataronines com Berta Ferreres de natació artística o Raquel González de marxa atlètica també esperen retrobar-se amb la seva instal·lació on han entrenat tantes hores. No ho podrà fer, per exemple, Galia Dvorak. A Barcelona només hi ha dos palistes DAN, esportista d’alt nivell, i els seus entrenadors estan amb ERTO. De moment estan també a l’espera de les proves que altres esportistes ja s’han fet.

Qui també és esportista DAN és el nedadors paralímpic Ariel Schrenk. Ell també ha hagut de canviar la piscina per sortir al mar. Ho fa a Sant Feliu de Guíxols i aprofitant que és DAN sortia fins aquest cap de setmana a la platja de Sant Pol, quan va tenir uns convidats inesperats.

Així és dos taurons van rondar la zona per on estava nedant l’Ariel i per sort, el nedador de la secció de natació adaptada del Centre en va poder sortir i ara ho explica aixi.

Poc el veuran a l’Ariel els propers dies per la platja de Samnt ol de Sant Feliu de Guíxols. L’esportista espera poder tornar, el més aviat possible, a la piscina del Centre Natació Mataró.

Informa: JM. Spà