Per Nadal l'activitat esportiva continua

Nadal és sinònim a trobades esportives clàssiques, que formen part del calendari de festes i una cita ineludible per a molts. Demà el Centre Natació Mataró obrirà les seves portes per disputar la 69a edició de la Copa Nadal. La prova es fa a la piscina petita exterior i l'objectiu és nedar 25, 50 o 100 metres amb recompensa per a tothom. L'any passat la temperatura va ser de 12 graus, una cita on hi poden prendre part tan socis com externs del club i on el guanyador trencarà el bloc de gel amb el que es tanca aquesta tradició.

A l'altra punta de la ciutat i amb una proposta diferent hi ha la Cursa de Nadal del Centre Atlètic Laietània. Té un recorregut de 2km i mig amb baixada al principi i pujada al final, on un cop finalitzada la prova cada participant rep un obsequi. En categoria masculina no es repeteix triomf consecutiu des dels anys 1999 i 2000, quan va guanyar els dos cops Manel Méndez. En femenina, no s'ha repetit des dels quatre anys seguit de Mari Carmen González entre 2010 i 2014. 

Per Sant Esteve també hi ha activitat esportiva. El CE Mataró fa un cop més el partit solidari en benefici de la Creu Roja dins la campanya cap nen sense joguina. Ho farà amb un doble partit, el de presentació de l'equip de futbol inclusiu que compartirà amb el Cirera, a dos quarts de deu del matí, seguit a les 11h per un partit de futbol mixte entre una selecció dels dos equips sèniors del Mataró davant la selecció de jugadors i jugadores del Molinos. Un partit que pren el relleu al triangular que es va fer l'any passat i que es tornarà a fer al Camp del Centenari.