Moviments importants en el CN Mataró

El conjunt mataroní ha estrenat un mercat de fitxatges que va començar per la banqueta i continua amb un dels seus pilars

Foto: CN Mataró

El mercat de fitxatges està sent mogut pel Centre Natació Mataró. Els mataronins estan ultimant la plantilla de cara a la temporada 2023-2024. L’objectiu és estructurar un equip que pugui competir amb solvència a Europa l’any que ve i millorar el paper fet en la lliga domèstica.

Els primers moviments han arribat a la banqueta. El tècnic Andrei Iosep passarà a ser entrenador Club Natació Barcelona i Víctor González dirigirà el Centre Natació Mataró. Canvi de cromos, doncs, entre barcelonins i mataronins.

Aquest any el CNB tindrà accent mataroní, i és que Pol Daura seguirà sota les ordres d’Andrei Iosep la temporada que ve. El fins ara capità del Centre marxa a la capital catalana després de 5 anys en el primer equip, 14 en l’entitat mataronina, i més de 100 gols a les seves mans amb tan sols 20 anys.

El club encara no té tancada la plantilla i es preveuen més canvis en aquest mercat d’estiu. Pel que fa a l’Assolim, l’equip femení del Centre Natació Mataró, està tenint un paper diferent al masculí.

El conjunt de Dani Ballart ha tancat la renovació de Rita Keszthelyi, peça molt important per mantenir el bloc. La jugadora hongaresa ha estat la màxima golejadora de la Divisió d’Honor amb 100 gols.

Aquest és el segon gran moviment anunciat pel Mataró. Fa unes setmanes es va avançar que Mariona Terré, portera del Club Natació Catalunya, substituirà a la ja retirada Maria Elena Sánchez.