Millorar respecte ara fa una setmana, l'objectiu comú

La jornada passada va ser nefasta pels quatre equips maresmencs de la Lliga EBA, pel que aquesta només es pot millorar. El Mataró Parc Boet disputarà l'encontre de la jornada a Tarragona davant el tercer classificat que té tan sols una victòria més que els boetistes. Serà doncs una oportunitat d'or per refer-se i sobretot per empatar a triomfs a la classificació. 

El Mataró Feimat es troba en el moment més irregular de la temporada. En l'últim mes guanyat dos partits i ha perdut els altres dos. Dissabte es desplaça a la pista de Martorell, el vuitè classificat que acumula 4 triomfs i tres derrotes. És però l'equip més en forma del campionat juntament amb el líder, el quart. I és que aquestes quatre victòries les ha aconseguit totes de cop. El conjunt unionista arriba tocat de la setmana passada.

Si canviem de grup les perspectives són similars. El VIVE El Masnou està disposat a trencar amb les cinc derrotes seguides. I per fer-ho té una oportunitat d'or. Diumenge marxa a les Illes per enfrontar-se al penúltim classificat, el Palma Air Europa. Um triomf masnoví faria que tots dos empatessin a la classificació.

L'únic que jugarà a casa serà l'Arenys Bàsquet - Joventut. Ho farà contra el Castelldefels amb qui comparteix balanç: cinc victòries i quatre derrotes. Un Castelldefels que acumula tres partits seguits guanyats i que posarà a prova al conjunt dirigit per César Saura. L'encontre començarà  a partir d'un quart de set de la tarda de dissabte.

Tags: