Mes de febrer clau pel Mataró Parc Boet

La victòria, dissabte, del Mataró Parc Boet li dona ara ales pels propers encontres. Les dues victòries seguides els donen la confiança necessària per encarar un tram de temporada clau

Dues victòries seguides és la millor de les notícies per encarar un mes de febrer clau. Llucmajor, Alfindén i Badalonès s'enfrontaran als taronges amb l'objectiu d'aconseguir la victòria en una lliga molt igualada. Ara mateix, els mataronins, sisens, són a tan sols dues victòries del Badalonès, penúltim, si bé amb algun equip amb un partit pendent.

Però això significa que tots els partits són entre rivals directes. El primer d'ells, el Llucmajor, és el novè classificat. Té una victòria menys que els boetistes, i de moment el tècnic només vol pensar en aquest encontre. Si bé amb el Llucmajor l'average està a 18 punts, i amb el Badalonès a 26, contra l'Alfindén només hi ha 6 punts de marge. En tot cas, tres victòries canviaren radicalment el panorama.

Una hipòtesi que no ha de treure la mirada en el partit d'aquest dissabte. El matx comença a partir de dos quarts de sis de la tarda des del Poliesportiu Municipal de Llumajor.