Medalles mundialistes amb accent mataroní

La selecció espanyola de waterpolo femení, amb la presència de les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó, i les jugadores de la Sirena, Anni Espar i Irene Gonzàlez, intentarà avui a partir de dos quarts de dotze del migdia recuperar l’or Mundial que es van penjar el 2013.

El rival de l’equip de Micky Oca és Estats Units, la selecció que els va deixar sense or a Budapest 2017 i que el 2015 les va eliminar als quarts de final. Ara, al 2019, les dues seleccions s’han confirmat com les dues grans aspirants al lloc més alt del podi, i veurem si aquest cop la selecció espanyola si que pot fer front al potencial nord-americà. Una selecció d’Estats Units que durant els darrers anys només té aquesta taca negra. Or als Jocs de Londres 2012, Or al Mundial de 2015, Or als Jocs del 2016, Or al Mundial del 2017, a banda de les lligues Mundials obtingudes.

Aquest cop, però, la selecció espanyola creu tenir el remei per posar fi a aquesta ratxa nord americana.

El duel es pot seguir en directe per teledeporte a partir de dos quarts de dotze del migdia.

Qui també jugarà la final del Mundial és la selecció espanyola masculina, després que ahir eliminés per 6 a 5 a Croàcia. Una selecció que també té accent mataroní. I és que el segon entrenador és Svilen Piralkov. Els més veterans el recordaran de la seva època de jugar al Centre Natació Mataró. Però Piralov ha seguit vinculat amb la ciutat de Mataró, i una de les seves filles juga amb la base de waterpolo del Centre Natació Mataró.