Medalles per la natació adaptada del CN Mataró

El mes de gener ha estat intens per la secció de natació adaptada. Intens i exitós, una tònica habitual per un equip que no es cansa de recollir els premis a la seva feina. Els dos darrers, el Campionat d'Espanya AXA de natació l'Open de Tenerife. A les Canàries un dels pals de paller obtinguts va ser el rècord d'Espanya en 200m braça per Marta Colom. Ella mateixa en va parlar a Diumenge Esports.
A L'Open de Tenerife els mataronins es van trobar amb nedadors internacionals. I és que es tracta d'una competició oberta a esportistes de fora l'estat. Una gran oportunitat per provar-se a ells mateixos, sent ja dominadors a Catalunya i lluitant per fer el mateix a tot l'estat espanyol.
Pel que fa al Campionat d'Espanya Axa, qui va destacar més va ser Ariel Schrenck, que amb tan sols 16 anys és tota una promesa de la natació. Es va endur l'or en els 50 i els 100m lliures, els 100 esquena i els 100 papallona. Victòries que li van donar el títol de millor esportista.
El calendari d'aquest 2018 reserva encara dates importants: el Campionat d'Espanya per autonomies del mes de març, el d'Espanya de clubs al juny, i l'Europeu de Dublín del mes d'agost.