Medalles amb accent mataroní als Special Olympics d'Abu Dabhi

Medalles mataronines als Special Olympics que s’estan disputant aquest dies a Abu Dhabi. El jugador del Fedamar Boet, Àlex Fores s’ha penjat la medalla d’or en bàsquet guanyant la final contra Alemanya i els mataronins Bernat Muñoz i Ona Muñoz en handbol unificat han aconseguit la medalla de bronze.

Tres esportistes mataronins s’han penjat aquest matí, hora peninsular, una medalla en els Special Olympics que es porten a terme a Abu Dhabi.

En bàsquet unificat, Àlex Fores ha aconseguit la medalla d’or. Després d’eliminar a Itàlia en el duel de semifinals jugat ahir, per 36 a 29, avui la selecció espanyola aconseguia l’or derrotant a Alemanya per 26 a 19.

Aquest matí qui també ha aconseguit una medalla, en aquest cas de plata, ha estat la selecció espanyola unificada d’handbol, perdent contra Suècia la final per 20 a 13. I parlem de seleccions unificades perquè dins d’aquestes seleccions hi ha jugadors amb alguna discapacitat intel·lectual i també jugadors sense discapacitat. Com és el cas del germans mataronins Bernat i Ona Muñoz, jugadors d’handbol de categoria estatal que aquests dies estan vivint un somni, com és participar en una competició de caràcter internacional.