Matinal plàcida per a l’Assolim CN Mataró

Les mataronines, sense moltes de les seves estrelles, golegen el Boadilla (18-2)

Martina Claveria transforma un penal en el decurs del partit contra el Boadilla (Foto: Empar Tomàs)

Si el partit d’ahir dissabte entre Mataró i Barceloneta no va tenir història, molta menys n’ha tingut el d’aquest diumenge que ha enfrontat l’equip de Dani Ballart amb el conjunt del Natación Boadilla. El resultat final de 18 gols a 2, ho explica pràcticament tot.  Un entrenament per a les mataronines que ja preparen el partit de la Lliga de Campiones de dissabte que ve contra l’Eger hongarès.

El Mataró, a banda de les absències de jugadores clau com Espar, Van de Kraats, o Avegno, que ja es van produir dissabte, avui ha hagut de prescindir de Keszthelyi-Nagy. Tot i alinear jugadores poc habituals o d’equips inferiors com Íria Maya, Laia Gil Dormuà o la boia del juvenil Emma Pérez, la superioritat del Mataró ha estat total i absoluta des d’un bon començament.  

El primer quart se saldava ja amb un clar 4-0 amb 3 gols d’una endolladíssima Clara Cambray que a la llarga n’acabaria marcant un total de 6.

En el segon període, aquest marge de 4 gols havia crescut fins als 9 (10-1), amb dos gols més de la capitana Cambray, dos de Martina Claveria i dos més marcats per Mireia Guiral i Vivian Leonie Sevenich. Lidia Roca, per la seva banda, esborrava el zero del compte de gols del conjunt madrileny.  

En el tercer quart, un altre parcial contundent de les mataronines que li endossaven al Boadilla una altra mitja dotzena de gols amb dos de Claveria i un de Sevenich, Cambray, Bertran i Gurri.

En l’últim període, les locals han aixecat el peu de l’accelerador i s’han conformat amb un parcial de 2-1 al seu favor. Elena de la Cruz marcava el segon del Boadilla un equip que, a hores d’ara, encara no sap el que és guanyar un partit aquesta temporada. 

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell, Íria Maya, Mireia Guiral (2), Vivian Leonie Sevenich (3), Laia Gil, Clara Cambray (6), Cristina Nogué, Rita Gurri (1), Queralt Bertran (1), Emma Pérez, Martina Claveria (5) i Carla Solà. Entrenador: Dani Ballart.

CD Natación Boadilla: María Lorena, Ainhoa García, Lidia Roca (1), Joana Mora, Bárbara Gutiérrez, Marina Jaimez, Elena de la Cruz (1), Elena Jimeno, Margarita Peragon, Taylor Treiberg, Rita Bertran, Esther Ruano i Lucía Cruz. Entrenadora: María del Mar Rodríguez.

Àrbitres: David Domínguez Rivero i José Blanch Sánchez

Parcials: 4-0, 6-1, 6-0 i 2-1

Informa: Jordi Rabassa